14 martie 2010

Turta dulce


Ingrediente:


-1cană şi jumătate zahăr
-o cană şi jumătate apă

o jumătate cană ulei
o jumătate cană zahăr
nucă de cocos, scorţişoară şi 1 linguriţă bicarbonat
făină cât cuprinde
puţină miere pt uns



Preparare:


Zahărul( 1 şi 1/2) se arde caramel într-o cratiţă. Când e gata se adaugă apa şi se lasă la fiert până se topeşte zahărul. Se lasă să se răcească.

Când e gata se adaugă uleiul,jumatatea de cană de zahăr, nucă de cocos, scorţişoara şi bicarbonatul. Se adaugă făină cât să fie compoziţia ca la chec. Se coace în tava unsă şi tapetată.
Când s-a copt ungem prajitura cu miere şi presărăm nucă de cocos.

Poftă bună!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu